FR | NL
KINE
Waco
2 mei 2018 - 28 februari 1993. Amerikaanse agenten komen onder vuur te liggen als ze sekteleider David Koresh willen arresteren in Waco (Texas). Wat volgt, is een wekenlange belegering van een ranch die diende als thuisbasis van de Branch Davidians-sekte. Vier agenten en vijf sekteleden, onder wie Koresh, komen om het leven. Acteurs Taylor Kitsch (‘True Detective’) en Michael Shannon (‘Boardwalk Empire’) nemen ons mee terug naar waargebeurde feiten die bij heel wat mensen op het netvlies gebrand staan.
Mosaic
2 mei 2018 - “Het is geen tv-serie, maar ook geen film. Het is iets anders.” Dat antwoordde topregisseur Steven Soderbergh (‘Sex, Lies and Videotape’) toen hem gevraagd werd om zijn nieuwe project ‘Mosaic’ te omschrijven. De zesdelige ‘whodunit’ over de moord op de populaire schrijfster en illustratrice van kinderboeken Olivia Lake (rol van Sharon Stone) is dan ook iets wat nog weinig tv-series ervoor waren: interactief.
The Alienist
2 mei 2018 - Onder meer Daniel Brühl (‘Goodbye Lenin!’), Dakota Fanning (‘American Pastoral’) en Luke Evans (‘The Hobbit’) in deze serie over een negentiende-eeuwse misdaadverslaggever die voor zijn onderzoek naar een seriemoordenaar in New York afspreekt met psycholoog Laszlo Kreizler. De Vlaming Jakob Verbruggen, die ook al een paar afleveringen van ‘House of Cards’ mocht regisseren, nam twee afleveringen voor zijn rekening.
Counterpart
2 mei 2018 - Een medewerker van de Verenigde Naties ontdekt dat het agentschap waarvoor hij werkt een toegangspoort tot een andere dimensie verbergt. Met de immer uitstekende Oscarwinnaar JK Simmons (‘Whiplash’) in een van de hoofdrollen.
Britannia
2 mei 2018 - 43 voor Christus. Het Romeinse leger is vastberaden om Britannia te veroveren. Het mysterieuze land geleid door krijgsvrouwen en machtige (en op seks beluste) druïdes boezemt de legioenen echter - terecht - angst in. Deze prestigieuze tiendelige Britse serie werd geschreven door Jez Butterworth, die ook al meeschreef aan de scenario’s van ‘Spectre’ en ‘Black Mass’.
American Crime Story
2 mei 2018 - Nieuw werk van Ryan Murphy en zijn American Crime Story-team. Na de zaak-OJ Simpson wordt de moord op Gianni Versace onder de loep genomen. De Italiaanse modeontwerper werd op 15 juli 1997 voor zijn woning in Florida vermoord door de seriemoordenaar Andrew Cunanan.
Philip K. Dick’s Dreams
2 mei 2018 - Een ‘anthology’-reeks met allemaal losstaande afleveringen gebaseerd op het werk van Philip K. Dick, een van de meest gerenommeerde Amerikaanse sciencefictionschrijvers ooit.
The Chi
2 mei 2018 - Een nieuwe serie van Lena Waithe, de schrijfster van het ook al uitstekende ‘Masters of None’. Door een reeks gebeurtenissen gaat er een schokgolf door een gemeenschap in het zuiden van Chicago. De levens van Emmett, Brandon, Ronnie en Kevin zal nooit meer hetzelfde zijn.
Koop je filmtickets hier !
– 10 %
Dankzij FREETIME  & KINEPOLIS kan je eindelijk profiteren van voordelige ticketprijzen op uw platform MYDEALSHOP. Dit aanbod is geldig voor alle bioscoopzalen van de groep. Vraag ons uw wachtwoord per e-mail op het volgende adres: welcome@baam-aa.be
BALLERINA

WIN 10 x 4 tickets !