FR | NL
KINE
Ted En Het Geheim Van Koning Midas
27 april 2018 - Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Jeff de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden... Maar ook nieuwe vijanden!
Sherlock Gnomes
27 april 2018 - 'Game Night' volgt een groep met koppels die zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, iets wat ze geregeld doen. Hun bijeenkomst verloopt echter anders dan ze zouden denken. Wanneer iemand komt te overlijden, en iedereen denkt dat het om een moord gaat, zullen ze samen moeten werken en zien te achterhalen wie de dader is.
Game Night
27 april 2018 - Bateman and McAdams star as Max and Annie, whose weekly couples game night gets kicked up a notch when Max's charismatic brother, Brooks (Chandler), arranges a murder mystery party, complete with fake thugs and faux federal agents. So when Brooks gets kidnapped, it's all part of the game--right? But as the six uber-competitive gamers set out to solve the case and win, they begin to discover that neither this game--nor Brooks--are what they seem to be. Over the course of one chaotic night, the friends find themselves increasingly in over their heads as each twist leads to another unexpected turn. With no rules, no points, and no idea who all the players are, this could turn out to be the most fun they've ever had... or game over.
Blue
27 april 2018 - Deze natuurdocumentaire volgt een dolfijn die Echo wordt genoemd. De jonge, speelse dolfijn maakt deel uit van een school dolfijnen en beleeft positieve avonturen, maar krijgt ook te maken met verschillende gevaren en vijanden. Echo moet besluiten of hij lol blijft maken of dat hij volwassen wordt. Tevens werpt deze documentaire een blik op de andere bewoners van de zee.
Pieter Konijn
27 april 2018 - Peter Rabbit is een live-action/computeranimatiefilm uit 2018, geregisseerd door Will Gluck. De film is gebaseerd op de kinderboeken van Peter Rabbit van schrijfster Beatrix Potter.
Ready Player One
27 april 2018 - Ready Player One is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2018 onder regie van Steven Spielberg, gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline.
Taxi 5
27 april 2018 - Sylvain Marot, een Parijse superflik en eersteklas coureur, wordt tegen zijn zin overgeplaatst naar het politiekantoor van Marseille. Ex-commissaris Gibert is ondertussen burgemeester van de stad maar bengelt onderaan in de peilingen. Hij geeft Marot de opdracht om een notoire Italiaanse misdadigersbende op te rollen, die met Ferrari's juwelierszaken berooft. Om zijn missie te volbrengen, moeten hij samenwerken met Eddy Maklouf, achterneef van de beruchte Daniel. Maklouf is de slechtste privéchauffeur van Marseille en omstreken - maar de enige die de legendarische witte TAXI in handen kan krijgen.
Rampage
27 april 2018 - 'Rampage' draait om een heroïsche primatoloog wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is genaamd George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien, erop uit om alles om hen heen te vernietigen... Davis Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen.
Koop je filmtickets hier !
– 10 %
Dankzij FREETIME  & KINEPOLIS kan je eindelijk profiteren van voordelige ticketprijzen op uw platform MYDEALSHOP. Dit aanbod is geldig voor alle bioscoopzalen van de groep. Vraag ons uw wachtwoord per e-mail op het volgende adres: welcome@baam-aa.be
BALLERINA

WIN 10 x 4 tickets !