FR | NL
KINE
Stars 80 in concert
2 mei 2018 - Kom dansen, zingen en een waanzinnige nacht beleven met de iconische zangers en zangeressen van de jaren 80. TRIOMPHE is de naam van het nieuwe spektakel van Stars 80. Met een nieuwe enscenering, meer liedjes, meer euforie en nog meer geluids-, licht- en bijzondere effecten. Ontmoet jouw favoriete zangers en zangeressen, live op het podium met muzikanten, dansers en danseressen. Na 10 jaar van uitverkochte tournees voor meer dan 3,5 miljoen toeschouwers blijft Stars 80 zichzelf heruitvinden.
Geloof In Je Dromen
2 mei 2018 - Disney On Ice is terug op wo 20.02.2019 in Voorst Nationaal, Kaarten kosten 33, 39 en 45 euro. Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Lara Fabian
2 mei 2018 - In februari 2018 vangt Lara Fabian haar langverwachte internationale tournee aan in Miami. Ze trekt vervolgens door de VS en doet hierbij New York, Los Angeles en Washington aan. Lara Fabian zet haar tournee daarna verder in Europa, met optredens in Parijs, Berlijn, Moskou, Praag, Amsterdam, Barcelona, Wenen en natuurlijk ook Brussel! Tijdens haar Camouflage World Tour stelt Lara Fabian haar Engelstalige repertoire voor dat ze sinds 1999 in de VS heeft uitgebracht. Haar eerste, titelloze album werd geschreven en geproduceerd door de grootste namen van de muziekindustrie, zoals Glen Ballard en Walter Affanasief, en bevat songs die het bijzonder goed deden in de charts, zoals ‘I Will Love Again’ (nummer 1 in de Hot Dance Chart). Andere nummers zoals ‘Adagio’, ‘Love By Grace’ en ‘Broken Vow’ werd hits in verschillende landen en werden door talrijke artiesten gecoverd. In 2004 bracht Lara Fabian haar tweede Engelstalige album, ‘A Wonderful Life’, uit. Hierop prijken nummers als ‘Review My Kisses’, geschreven door Desmond Child, ‘I Guess I Loved You’ en ‘No Big Deal’. De song ‘I Am Who I Am’ werd in een remix door Hex Hector een echte nightclub-hit. Op 6 oktober bracht Lara ‘Camouflage’ uit, haar eerste Engelstalige album in 10 jaar. Ze schreef en componeerde zelf mee aan dit album, samen met Sharon Vaughn en Moh Denebi. Deze laatste is ook de producent van het nieuwe album (Stockholm/Los Angeles). Met ‘Camouflage’ knoopt Lara Fabian weer aan met het popuniversum van haar Engelstalige werk en met de actuele popklanken van Moh Denebi. Het nummer ‘Growing Wings’ is de eerste single van dit album. Tijdens haar Camouflage World Tour stelt Lara Fabian zowel nummers uit haar nieuwe album voor als ander Engelstalig werk en haar allergrootste hits. Een afspraak dus die je beslist niet mag missen, op zaterdag 9 juni 2018 in Vorst Nationaal!
Ik heet Jacques Brel
2 mei 2018 - Vorst Nationaal is het toneel voor een indrukwekkende muzikale hommage aan de grootste chansonnier uit onze vaderlandse geschiedenis. Op 9 oktober 1978 overleed de, zoals hij zichzelf noemde, “Franstalige Vlaming” Jacques Brel aan de gevolgen van longkanker. Veertig jaar na zijn dood brengen Music Hall en gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens met ‘Je m’appelle Jacques Brel’ gepast hulde aan de legendarische en uiterst begenadigde chansonnier, componist en tekstschrijver. Ondersteund door zijn eigen muzikanten, het Brussels Philharmonic Orchestra en prachtig authentiek beeldmateriaal baant Jordens zich een weg door het rijke oeuvre van Brel en reconstrueert hij op onnavolgbare wijze diens bewogen levensverhaal.
Louane is terug
2 mei 2018 - Na het grote succes van haar eerste album ‘Chambre 12’ en van haar tournee waarmee ze ook de ’Ancienne Belgique en Vorst Nationaal vulde, treedt Louane weer ijzersterk op de voorgrond met haar nieuwe hit ‘On était beau’ uit haar nieuwe album ‘Louane’, dat op 10 november werd uitgebracht. Haar concert van 21 februari 2018 in de Ancienne Belgique raakte heel snel uitverkocht. Daarom geeft de jonge artieste haar vele fans een nieuwe kans om haar live mee te maken vooraleer ze een nieuwe grote tournee aanvat. Louane komt terug naar Vorst Nationaal en maakt een afspraak met haar Belgische publiek op vrijdag 25 mei 2018!
Slimane In Voorst Nationaal
2 mei 2018 - Solune is niet alleen de zon die een afspraak heeft met de maan, het is ook het licht in de Franse rapper Slimane. De reis tussen deze twee hemellichamen doorkruist zijn universum, zijn smaak voor pure geluiden en voor voor de hand liggende woorden die men elders niet zou plaatsen. Wanneer ze elkaar ontmoeten, wordt het nieuwe album van Slimane geboren. Tussen dreun op de tafel en vlaag van verliefdheid. Tussen de passie die een reden zoekt. Tussen Slimane en zijn publiek. Twijfel en hoop. Liefde en woede. Kracht en verlies. Twee of drie omwegen naar planeten waarvan we niet wisten dat hij ze graag bezocht.
Christine And The Queens In Voorst Nationaal
27 april 2018 - Christine and the Queens verlegt als geen ander zowel muzikale grenzen als die van genderkwesties. Ze drukte wereldwijd haar stempel met een mix van flamboyante pop en krachtig minimalisme. Haar eerste tournee stond garant voor uitverkochte concerten, waaronder ook een in Vorst Nationaal. Ze kondigt nu een nieuwe uitgebreide tournee aan doorheen Europa, Canada en de Verenigde Staten. Kaarten voor haar concert in Vorst Nationaal zijn te koop vanaf donderdag 26 april om 11 uur.
WWE Op 2 November
27 april 2018 - De WWE Live Tour komt naar Vorst Nationaal. Het wordt een niet te missen avond, vol spanning en spektakel. Bikkelharde duels en spannende ontmoetingen in een show tussen de beste teams en de grootste rivalen, gebaseerd op het razend populaire worstelprogramma dat overal ter wereld op tv wordt uitgezonden. De kaartverkoop start vrijdag 27 april om 10 uur.
Koop je filmtickets hier !
– 10 %
Dankzij FREETIME  & KINEPOLIS kan je eindelijk profiteren van voordelige ticketprijzen op uw platform MYDEALSHOP. Dit aanbod is geldig voor alle bioscoopzalen van de groep. Vraag ons uw wachtwoord per e-mail op het volgende adres: welcome@baam-aa.be
BALLERINA

WIN 10 x 4 tickets !